Take away i Esbjerg

Hos Dronning Louise kan du også få udvalgte dele af vores menukort som take away. Holder du et arrangement, event eller netværksmøde, er det derfor muligt at bestille maden to-go hos os.

Bestil take away

Du kender det – den hektiske og travle hverdag har overvundet dig. Før du kan gå i køkkenet for at lave mad, skal du først ned og handle. Men hvorfor skulle du også det, når du både kan spise i vores restaurant eller bestille take away.

Vi har ikke hele menukortet som take away – men kun udvalgte dele, der gør at vi holder kvaliteten høj selvom du bringer maden med hjem.

Bestiller du take away online spare du ligeledes en god del i forhold til vores normalemenukort. Vælger du at ringe din bestilling ind – går du desværre glip af den rabat.

Du kan bestille vores take away på knappen herunder.

Bestil din mad hos Dronning Louise

Den mest klassiske take away er for danskerne blevet burgeren. Det er muligt at skræddersy burgeren så den passer ens præferencer, og det er en af grundene til at denne spise er blevet så populær hos dansken.
Vi er en kvalitetsfokuseret restaurant i Esbjerg midtby. Hvilket afspejler sig i vores gode placering på Tripadvisor, hvor vi lige nu ligger nr. 3 på listen for Restauranter i Esbjerg.

Klassisk burger take away

Med sprøde pommes frites

Vi har alle de klassiske burgere du kan bestille som take away: cheeseburger, den klassiske, crispy kyllingeburger, blue cheeseburger og halloumi burger. Så hvis du har tømmermænd en dag eller bare ikke gider ud af sengen for at handle, så kan du bestille vores burgere som take away.

Når du bestiller en burger hos os får du altid vores sprøde pommes frites og mayonnaise med.

Crispy kyllingeburger

Crispy kyllingeburger

Med krydderpaneret kyllingefilet, romaine, cheddarost, chimichurri-mayonnaise, guacamole, pommes frites og mayonnaise

Blue cheeseburger

Blue cheese burger

Med hakkebøf, gorgonzola cremosa, ølpanerede løgringe og hakket rødløg, bacon, romaine salat, chunky fries m. trøffelolie og parmesan, mayonnaise

Salat, sandwich, fisk og nachos

Få det hele to-go

Det er selvfølgelig ikke kun muligt at bestille burgere to-go. Du kan også få salater med blandt andet grillet halloumi, koldrøget laks eller kyllingebryst. Af vores sandwich finder du den klassiske club sandwich, laksesandwich og det altid gode stjerneskud.

Derudover har vi cheese nachos som du altid får med guacamole, salsa, creme fraiche og jalapenos, og vores cheese nachos supreme med kryddermarineret kylling.

Stjerneskud Take Away

Stjerneskud Take Away

Med to stegte fiskefileter, håndpillede rejer og koldrøget laks. Serveres på ristet brød m. asparges, kaviar, mayonnaise og dressing

Nachos som Take Away

Med guacamole, salsa, creme fraiche, kryddermarineret kylling og jalapenos