Skip to main content

Takeaway i Esbjerg

Hos Dronning Louise kan du bestille udvalgte dele af vores menukort som takeaway. Holder du et arrangement, event, netværksmøde eller har du haft for travlt til at handle ind, er det muligt at bestille maden to-go hos os.

Takeaway tilberedt af uddannede kokke

Dronning Louise tilbyder byens bedste og mest alsidige takeaway menu til dig, der har en travl hverdag eller til dig, som gerne vil slippe for at stå i køkkenet en enkelt aften. Hos Dronning Louise kan du bestille vores mest populære retter som takeaway og nyde dem hjemme med familien eller med gode venner.

De mest populære retter
På vores spændende og varierede takeaway menu kan du vælge mellem forskellige burgere, sprøde pommes frites, cheese nachos og cheese nachos med kryddermarineret kylling, laksesandwich, club sandwhich, stjerneskud, en klassisk pariserbøf, salater med laks eller kyllingebryst, desserter og meget mere.

Tilberedt af vores uddannede kokke
Alle retterne er tilberedt i vores eget køkken, og vores uddannede kokke kræser for retterne på samme måde, som hvis de skulle serveres i restauranten. Ligesom vi altid bruger de bedste råvarer, så sørger vi naturligvis for, at din mad er pakket ordentligt ind, så pommes fritterne holder sig sprøde og varme, indtil du er nået helt hjem med din mad.

Maden holder sig lækker under fragten
Du kan ikke finde hele vores menukort, men vi garanterer, at de retter, du kan bestille som takeaway, er egnet til at blive fragtet i Esbjerg og omegn, og dermed også bevarer både kvalitet og smag, indtil du serverer dem hjemme.

Bestil din mad online fra hjemmesiden

og få rabat

Hvis du bestiller din takeaway her på hjemmesiden, sparer du en god del i forhold til vores normale priser på menukortet.

Vælger du i stedet at ringe din bestilling ind, går du desværre glip af rabatten.

Klassisk burger og sandwiches takeaway

Med sprøde pommes frites

På vores burger og sandwhich takeaway-menu er der noget for enhver smag.

Du kan bestille alle vores klassiske burgere og sandwiches; cheeseburger, klassisk burger, crispy kyllingeburger, børneburger og club sandwich. Er du vegetar, kan du bestille den lækre edamame-falafel burger med lækker guacamole.

Vi har også tilføjet den populære laksesandwich og vores Pariserbøf.

Når du bestiller en burger hos os, får du altid vores sprøde pommes frites og mayonnaise med.

Crispy kyllingeburger

Crispy kyllingeburger

Med krydderpaneret kyllingefilet, romaine, cheddarost, chimichurri-mayonnaise, guacamole, pommes frites og mayonnaise

Blue cheeseburger

Blue cheese burger

Med hakkebøf, gorgonzola cremosa, ølpanerede løgringe og hakket rødløg, bacon, romaine salat, chunky fries m. trøffelolie og parmesan, mayonnaise

Salat, fisk, nachos og børnemenuer

der er noget for enhver smag

Vores varierede takeaway-menukort byder på andet end burgere. Du kan bestille salater, fiskeretter, nachos og et godt udvalg af børnemenuer.

Vores takeaway-menu er varieret og vi sørger for, at der er noget for enhver smag: Bakskuld, Stjerneskud, salat med koldrøget laks eller med kyllingebryst.

Og hvis det er til den hyggelige sult, kan du bestille Cheese Nachos, som du altid får med guacamole, salsa, creme fraiche og jalapenos eller Cheese Nacho Supreme med kryddermarineret kylling.

Til de små i familien tilbyder vores takeway menu både børneburger og fiskefilet med rugbrød, citron og remoulade.

Det hele kan sluttes af med en belgisk fudge kage til dessert.

Stjerneskud Take Away

Stjerneskud Take Away

Med to stegte fiskefileter, håndpillede rejer og koldrøget laks. Serveres på ristet brød m. asparges, kaviar, mayonnaise og dressing

Nachos som Take Away

Med guacamole, salsa, creme fraiche, kryddermarineret kylling og jalapenos

Esbjergs bedste takeaway

Bestil TO-GO eller få leveret med Wolt

Du kan vælge at afhente selv, eller du kan bestille via Wolt-appen og få maden leveret. Når du har bestilt takeaway hos Dronning Louise, bliver maden forberedt og klargjort, og ligemeget om du vælger TO-GO eller levering med Wolt, er du sikker på at få mad fra én af Esbjergs bedste og mest populære restauranter. Det vidner vores gode placering på TripAdvisor om. Vi er stolte af, at vores restaurant ligger blandt toppen af Tripadvisors restauranter i Esbjerg, hvilket kan smages i den mad og takeaway, vi serverer.

Vores takeaway menukort byder på alsidige retter, hvor der er noget for enhver smag. Både til børnene, vegetarerne og dem, der skal have en hurtig snack midt på dagen.