Takeaway i Esbjerg

Hos Dronning Louise kan du også få udvalgte dele af vores menukort som takeaway. Holder du et arrangement, event eller netværksmøde, er det derfor muligt at bestille maden to-go hos os.

Bestil takeaway

Du kender det – den hektiske og travle hverdag har overvundet dig. Før du kan gå i køkkenet for at lave mad, skal du først ned og handle. Men hvorfor skulle du også det, når du både kan spise i vores restaurant eller bestille maden som takeaway.

Vi har ikke hele menukortet som takeaway – men kun udvalgte dele, der gør at vi holder kvaliteten høj selvom du bringer maden med hjem.

Bestiller du takeaway online spare du ligeledes en god del i forhold til vores normale menukort. Vælger du at ringe din bestilling ind – går du desværre glip af den rabat.

Du kan bestille vores takeaway på knappen herunder.

Bestil din mad hos Dronning Louise

Den mest klassiske takeaway er for danskerne blevet burgeren. Det er muligt at skræddersy burgeren så den passer ens præferencer, og det er en af grundene til at denne spise er blevet så populær hos dansken.

Vi er en kvalitetsfokuseret restaurant i Esbjerg midtby. Hvilket afspejler sig i vores gode placering på Tripadvisor, hvor vi lige nu ligger nr. 3 på listen for Restauranter i Esbjerg.

Klassisk burger takeaway

Med sprøde pommes frites

Vi har alle de klassiske burgere du kan bestille som takeaway: cheeseburger, den klassiske, crispy kyllingeburger, blue cheeseburger og halloumi burger. Så hvis du har tømmermænd en dag eller bare ikke gider ud af sengen for at handle, så kan du bestille vores burgere som takeaway.

Når du bestiller en burger hos os får du altid vores sprøde pommes frites og mayonnaise med.

Crispy kyllingeburger

Crispy kyllingeburger

Med krydderpaneret kyllingefilet, romaine, cheddarost, chimichurri-mayonnaise, guacamole, pommes frites og mayonnaise

Blue cheeseburger

Blue cheese burger

Med hakkebøf, gorgonzola cremosa, ølpanerede løgringe og hakket rødløg, bacon, romaine salat, chunky fries m. trøffelolie og parmesan, mayonnaise

Salat, sandwich, fisk og nachos

Få det hele to-go

Det er selvfølgelig ikke kun muligt at bestille burgere to-go. Du kan også få salater med blandt andet grillet halloumi, koldrøget laks eller kyllingebryst. Af vores sandwich finder du den klassiske club sandwich, laksesandwich og det altid gode stjerneskud.

Derudover har vi cheese nachos som du altid får med guacamole, salsa, creme fraiche og jalapenos, og vores cheese nachos supreme med kryddermarineret kylling.

Stjerneskud Take Away

Stjerneskud Take Away

Med to stegte fiskefileter, håndpillede rejer og koldrøget laks. Serveres på ristet brød m. asparges, kaviar, mayonnaise og dressing

Nachos som Take Away

Med guacamole, salsa, creme fraiche, kryddermarineret kylling og jalapenos

Vi tilbyder et bredt udvalg af takeaway, til når du ikke selv kan finde overskud til at kokkerere. Så efter en lang dag på arbejdet eller studiet kan du let bestille mad i vores restaurant og hurtigt slå et smut forbi efter dit takeaway. Esbjerg er blandt en af Danmarks største byer og derfor har mange af os esbjergensere brug for at få mad udefra en gang i mellem, derfor tilbyder vi et bredt udvalg af takeaway i Esbjerg og omegn.

Ønsker du en nem aftensmad i aften, så er det oplagt at bestille takeaway fra Dronning Louise, da vi har et bredt udvalg af god mad, der kan tilfredsstille enhver. Vi har både burgere, sprøde pommes frites, nachos med kylling, laksesandwich, club sandwich, stjerneskud, laks, grillet halloumi og meget mere. Du finder ikke et bredere udvalg af spændende mad, eller bedre takeaway i Esbjerg.

Esbjergs bedste takeaway

Er du på jagt efter den bedste takeaway i Esbjerg? Led ikke længere! Vi har Esbjergs bedste takeaway burgere, nachos og club sandwich. Vi har de sprødeste pommes frites, der holder sig sprøde til du er nået hjem med din mad. Vi bruger gode råvarer af høj kvalitet der i kombination med vores gode kokke, laves til det bedste takeaway i Esbjerg. Giv os et forsøg og prøv vores takeaway, det vil du ikke fortryde.

Vi er stolte af at vores restaurant ligger blandt toppen af Tripadvisors restauranter i Esbjerg, hvilket kan smages i den mad og takeaway vi serverer.