Skip to main content

Live musik i Esbjerg i dag

Elsker du live musik lige så meget som vi gør? Så følg med her på siden og se hvornår vi har live musik arrangementer i baren på Dronning Louise. Vi har live musik hver måned og du kan bl.a. høre Decco Band, Kings of Rock, SeeBach Jam og mange andre. Hvis du vil se de kommende live musik arrangementer, så kan du se mere i vores Eventkalender her eller her på siden.

Er du til live musik

Hvis du er til live musik, så har vi mange gode bands der spiller hver måned. Så kom og hør musik i baren på Dronning Louise. Vi holder de bedste liveoptrædener i Esbjerg og som regel hver weekend. Live optrædenerne spilles af både originale og jam bands, samt i mange forskellige genre, her blandt rock, jazz, melankolsk, fællessang og meget mere.

Søger du information om jazz på Dronning Louise finder du alle informationerne på Esbjerg City Jazzklubs hjemmeside: Esbjerg City Jazzklub.

Hvilket band spiller i dag?

Vores kommende begivenheder kan du finde i listen over Facebook begivenheder her på siden. Vi afholder også andre begivenheder end live musik, så listen kan f.eks. også indeholde whiskysmagning, rosé- og blomsterfestival, og meget mere.

Se hele listen med vores begivenheder, hvor du kan se bands, solister, festivaler, smagninger og meget mere, på siden Eventkalender eller vores Facebook side.

Hvad koster live musik?

Det er gratis at høre live musik på Dronning Louise, men der kan være entre der skal betales i døren. Så sørg for at få dine venner ud af døren tidligt, så i slipper for entre prisen.

Hvornår kan man høre live musik?

Der er som regel live musik på Dronningen hver weekend, men hvis du vil være helt sikker så kan du se alle vores begivenheder på Facebook siden eller i vores Eventkalender her.