Bar

Vores øludvalg skifter i takt med årstiderne, du kan derfor altid finde nye spændende øl at fordybe dig i. Vi fører altid et bredt udvalg af cocktails, whicky, cognac, øl og vin. Hver torsdag og fredag kan du desuden nyde lækker livemusik i baren eller når vejret tillader det ude på torvet.

Øl entusiastisk bar

På torvet i Esbjerg

Baren er i den grad en kategori for sig. En konstant stræben efter altid at have unikke produkter på hylderne, så selv den kræsne har grund til at besøge Dronning Louise. Baren tilbyder specialprodukter indenfor cognac, whisky, øl og cocktails. Er du til god musik, så tjek vores eventkalender - Dronning Louise byder på live musik hver torsdag og fredag, samt udvalgte lørdage.

Barens øludvalg skifter i takt med årstiderne, derfor er der altid nye og spændende øl fra ind- og udland. Udover vores store udvalg af fadøl, åbnes hver onsdag en ny cask ale. Derfor er der altid, selv med få dages mellemrum, nyt øl at smage på Dronning Louise. Baren fik i år det danske ølmærke af De danske ølentusiaster.
Ønsker man at fordybe sig yderligere i øl holder De danske Ølentusiaster medlemsmøde 3. tirsdag i hver måned. Møderne starter kl. 19.00, men der er også mulighed for at deltage i fællesspisning kl. 18.00 for 100 kr. For yderligere detaljer se Danske Ølentusiasters hjemmeside her.
Virtuel tour i Google

Dronning Louise i Esbjergs hjerte

Karismatisk bar med beliggenhed på Torvet i centrum af Esbjerg, giver dig en hyggelig atmosfære og et hav af begivenheder og events. Nyd fantastiske cocktails og drinks i vores behagelige miljø og atmosfære.

Nyd en iskold nøje udvalgt øl i vores hyggelige bar eller i solen. Vi har et bredt udvalg af gode kvalitets øl og der er noget for en hver smag. Hvis du har nogen spørgsmål, vil vores bartendere være behjælpelige.