Skip to main content

Bar

Vores øludvalg skifter i takt med årstiderne, du kan derfor altid finde nye spændende øl at fordybe dig i. Vi fører altid et bredt udvalg af cocktails, whicky, cognac, øl og vin. I weekenden kan du desuden nyde lækker livemusik i baren eller når vejret tillader det ude på torvet.

Øl entusiastisk bar

På torvet i Esbjerg

Baren er hele omdrejningspunktet hos Dronning Louise, og du fornemmer med det samme den helt specielle stemning, som du ellers kun kan opleve på de bedste pubber i England.

Den hyggelige atmosfære skabes af de mange hyggekroge, bløde sofaer og forskellige niveauer, der er indrettet, så det er muligt at koble helt af, når du besøger os. Du kan sidde uforstyrret, mens du læser dagens avis og nyder din forfriskning, eller du kan hygge sammen med gode venner og kollegaer til en fyraftensøl eller til en god drink om aftenen.

I vores velassorterede bar er der noget for enhver smag, og du kan vælge imellem de mange specialøl på fad og et bredt sortiment indenfor kaffe, cognac og whisky.

ØL FOR ENHVER SMAG

Vi er stolte af vores omfattende udvalg af specialøl på fad. Vi har altid 25 forskellige fadøl – heriblandt 9 frie gæstehaner. Øludvalget skifter vi løbende og efter sæson, og du kan derfor altid finde nye, spændende øl fra ind- og udland at fordybe dig i. Vores personale er ølkendere, som kan hjælpe dig med kyndige råd og god vejledning til at vælge den helt rigtige øl, hvis du ønsker at smage noget, du ikke har smagt før.

Hos os har du alle muligheder for at smage nyt øl. Vi samarbejder med en bred vifte af ølleverandører, således at vi kan tilbyde det seneste indenfor dansk mikrobryg og de klassiske øl fra blandt andet Belgien og Tyskland.

Vi skifter typisk 2-3 varianter om ugen, således at der altid, selv med få dages mellemrum er nyt øl at smage på Dronning Louise.

Vi går ikke på kompromis med øllets kvalitet, og baren fik i år det danske ølmærke af De Danske Ølentusiaster. Vi stræber altid efter at have et bredt udvalg af unikke øl, drinks, cocktails, vin, cognac og whisky på hylderne for at kunne tilbyde dig lige netop den forfriskning, du har lyst til.

TIL DIG, DER KENDER EN GOD SINGLE MALT WHISKY

Ligesom vi har et stort udvalg til vores øl entusiaster, har vi også et stort og spændende udvalg til whiskyentusiasterne. I 2018 blev vi partnerbar for Scotch Malt Whisky Society og kan derfor tilbyde mere end 40 forskellige single barrel whiskyer. Til dig, der er kender, kan vi forsikre, at alle SMWS’ whiskyer ikke er koldfiltrerede og kommer fra enkeltaftapninger.

LIVEMUSK HVER WEEKEND

I Dronning Louises bar garanterer vi kvalitetstid i afslappende omgivelser både i dagstimerne og om aftenen. I weekenden skruer vi op for hyggen og underholder med lækker livemusik. Tjek vores eventkalender her på siden.

mød danske ølentusiaster

Ønsker du at fordybe dig yderligere i øl, holder De danske Ølentusiaster medlemsmøde 3. tirsdag i hver måned. Møderne starter kl. 19.00, men der er også mulighed for at deltage i fællesspisning kl. 18.00 for 100 kr. 

For yderligere detaljer se Danske Ølentusiasters hjemmeside her.

Dronning Louise i Esbjergs hjerte

Karismatisk bar med beliggenhed på Torvet i centrum af Esbjerg, giver dig en hyggelig atmosfære og et hav af begivenheder og events. Nyd fantastiske cocktails og drinks i vores behagelige miljø og atmosfære.

Nyd en iskold nøje udvalgt øl i vores hyggelige bar eller i solen. Vi har et bredt udvalg af gode kvalitets øl og der er noget for en hver smag. Hvis du har nogen spørgsmål, vil vores bartendere være behjælpelige.