Skip to main content

Smagninger på Dronning Louise

Dronning Louise elsker smagninger og har mere end 23 forskellige øl på fad, mere end 20 forskellige gin på hylderne, og er Scotch Malt Whisky Society partnerbar med over 60 whiskyer.

Øl-, gin- og whiskysmagning

På Dronning Louise elsker vi smagninger – især indenfor kategorierne øl, gin og whisky. Vi går dog heller ikke af vejen for en hyggelig aften med cocktails. Er I én enkelt eller to personer, der leder efter en smagning anbefaler vi, at I holder øje med vores facebookside eller følger med på vores eventkalender her på sitet – www.dr-louise.dk/eventkalender/. Hver måned ligger vi f.eks. lokaler til den lokale afdeling af Danske Ølentusiaster (se mere på www.ale.dk), Dronningens Whiskylaug smagninger, samt Scotch Malt Whisky Societys månedlige outturns.

Er I en større gruppe tilbyder vi eksklusive smagninger kun for jer. Så uanset om I er en personaleforening, et firma, en skoleklasse eller bare en flok venner, der skal hygge jer, så er vi på Dronning Louise klar til at hjælpe med en smagning, der er tilpasset jeres ønsker og behov.

Ølsmagning – mere end 23 forskellige fadøl

Mere end 20 forskellige gin på hylderne

Dronning Louises store udvalg af specialøl med 23 forskellige fadøl på hanerne gør, at en ølsmagning er det åbenlyse valg, men vi kan faktisk meget mere end det. Med mere end 20 forskellige gin på hylderne er vi gået hen og blevet ret specialiserede indenfor kategorien, og specielt gin/tonics er i rivende udvikling. Hvad enten I ønsker gode indspark til, hvordan man opgraderer en simpel gin/tonic, er til en mere avanceret ginsmagning eller en aften udelukkende med gincocktails, så er vi klar på udfordringen.

Whiskysmagning

En tredje mulighed er en aften i whiskyens tegn. Dronning Louise blev i maj 2018 partnerbar for Scotch Malt Whisky Society og ligger, udover lokaler, også navn til foreningen Dronning Louises Whiskylaug. Dronning Louise samarbejder således med nogle af landets bedste kapaciteter indenfor whisky. Dronning Louises Whiskylaug har en meget bred tilgang til whisky, mens SMWS udelukkende beskæftiger sig med uafhængige aftapninger ved fad styrke. Vi kan således tilbyde en stor spændvidde indenfor whiskysmagninger – lige fra begyndersmagningen til den eksklusive smagning.

Priser for grupper på min. 20 personer

Cocktail aften – 6 varianter

300 kr.

Ginsmagning – 6 varianter

300 kr.

Whiskysmagning – 6 varianter

250 kr.

Ølsmagning – 6 varianter

250 kr.

Gin, whisky og ølsmagning midt i Esbjerg

Kunne du tænke dig en ølsmagning midt i Esbjerg før en bytur eller i forbindelse med en polterabend eller drengetur. Så kan vi tilbyde en ølsmagning kun for jeres gruppe. Hvis i er et par stykker der kunne tænke jer at komme til ølsmagning afholder vi også lokale Esbjerg ølsmagninger for Danske Ølentusiaster – du kan se mere på vores facebook side eller på www.ale.dk.

Vi har et stort udvalg af både gin og whisky, så du får en bred og velovervejer smagning. Hold også gerne øje med vores nyheder eller Facebook, og se om der skulle komme en event du kunne være interesseret i. Eller forhør dig blandt vores personale – de vil så gerne hjælpe.