HOLD DIN JULEFROKOST PÅ DRONNING LOUISE
Uanset om I er 2 eller 60 personer, så har vi plads og menu der passer til jer.
I stueplan serverer vi julemenu med fire serveringer ved bordet, så I kan blive siddende og hygge jer. På 1. sal serverer vi julebuffet for grupper på 40 personer eller mere.
For pakker og priser se vores julebrochure her:
I er også altid velkommen til at kontakte os på bord@dr-louise.dk eller +45 75 13 13 44
For større grupper er det vigtigt at være ude i god tid, da der er rift om udvalgte datoer i november og december.
Vi booker julefrokoster hele året rundt.
JULEFROKOST I STUGEETAGEN
Julemenuen er for minimum 2 personer,
og bliver serveret på fade i stuen. Julebuffeten er for minimum 40 personer og serveres på 1. salen.
Er I en gruppe på mindre end 40 personer er vores Orangeri i stuen perfekt til jer.
I Orangeriet, barområdet og restauranten serveres julemenuen.
Du har også mulighed for at holde julefrokosten inklusiv drikkevarer. Se pakker og priser i julebrochuren øverst
på denne side.


JULEMENU I STUEN
Skal du holde julefrokost med vennerne, familien, firmaet eller kollegaerne? Så er vores julemenu i stuen det oplagte valg. Vi serverer det hele ved bordet og har sammensat en menu med lidt af det bedste fra det klassiske julebord. Du kan tilkøbe forskellige drikkevarepakker, så der er styr på det hele inden I ankommer. Tag det lette valg og afhold jeres julefrokostarrangement i hyggelige omgivelser og slip for oprydningen.
JULEMENU I STUEN*
*Julemenuen serveres kun i restaurant, bar og Orangeri og kan ikke bestilles på 1. sal.
Julemenuen serveres ved bordet på fade til min. 2 personer.
4 serveringer – hertil rugbrød, franskbrød, smør og fedt
SILD
To slags sild m. karrysalat, løg, kapers
FORRET
Æg og rejer m. mayonnaise og kaviar
Kold gravad laks m. sennepsdressing
Stegt fiskefilet m. citron og remoulade
HOVEDRET
Flæskesteg m. rødkål
Frikadeller m. hvidkål
Leverpostej m. sprødstegt bacon og ristede champignon
Hertil surt
DESSERT
Risalamande m. kirsebærsauce
Port Salut m. vindruer, kiks og chutney


JULEFROKOST FOR DINE MEDARBEJDER:
Skal du arrangere virksomhedens julefrokost i år for minimum 40 personer? Hvorfor ikke tage det lette valg og holde det hos os på Dronning Louise. Der er nemlig mulighed for at holde julefrokostarrangementet på 1. salen, med julebuffet. Det gælder selvfølgelig også private arrangementer med minimum 40 personer.
JULEBUFFET – 1.SAL*
*Julebuffet serveres kun på 1. sal og kan ikke bestilles i restaurant, bar eller Orangeri.
Alle priser er ved minimum 40 personer.
Bindende antal senest 2 dage før arrangementet afholdes.
SILD
To slags sild m. karrysalat, løg, kapers, rugbrød, krydderfedt og smør.
FORRET
Tunmousse
Æg og rejer m. sort kaviar
Kold gravad laks m. sennepsdressing
Bakskuld m. remoulade og citron
Roastbeef m. pickles, remoulade og ristede løg
HOVEDRET
Leverpostej m. sprødstegt bacon og ristede champignon
Tarteletter m. høns i asparges
Flæskesteg m. sprød svær
Kålpølser
Frikadeller
Glaseret skinke
Hertil serveres hvide og brunede kartofler, rødkål, julekål m. kanel, surt og juleskysauce
DESSERT
Risalamande m. kirsebærsauce
Port Salut m. vindruer, kiks og chutney