Skip to main content

Restaurant Dronning Louise

Restaurant Dronning Louise på torvet i Esbjerg midtby, leverer en hyggelig atmosfære med sæson-inspirerede menuer. Suppler hertil med mange forskellige ølstyrker og -typer.

Restauranten i Esbjerg

Eget køkken, specialøl og velassorteret vinkort

Dronning Louise er en flot restauration i 2 etager med både restaurant, bar, gårdhave, natklub og livemusik. Med vores centrale beliggenhed i gåafstand fra byens hoteller og sine 365 åbningsdage tilbyder vi en skøn ramme med en afslappende atmosfære til hygge og gode stunder af enhver art.

Eget køkken med sæson-inspireret menukort
I stueetagen finder du baren og restauranten, hvor du kan nyde de mange specialøl på fad og et bredt sortiment inden for kaffe, cognac og whisky. Vores spændende og sæson-inspirerede menukort byder på gode madoplevelser fra eget køkken, der serverer alt fra klassiske caféretter, velsmagende bøffer og friskfanget fisk. Kort fortalt, du kan finde noget for enhver smag.

Et velassorteret vinkort
Til en god middag hører sig god vin, og vores vinkælder gemmer på udsøgte vine fra hele verden, som opbevares i de rette omgivelser og temperaturer. Vores tjenere kender sortimentet og kan altid rådgive dig til at vælge den rette rødvin eller hvidvin fra vinkortet.

Gårdhave og udeservering
Vores overdækkede og opvarmede gårdhave er et besøg værd og kan benyttes året rundt. I sommerhalvåret kan du benytte udeserveringen til at spise din frokost, nyde en kold øl eller en kop kaffe ved de mange caféborde, der er hyggeligt indrettet foran indgangen på torvet midt i Esbjerg.

Nyd kaffen med din foretrukne avis
Vi åbner klokken 10:00 alle ugens dage – og med et varieret udvalg i danske og udenlandske aviser samt diverse kaffespecialiteter kan du nyde en rolig morgenstund med en god kop kaffe og din foretrukne avis, mens byen vågner omkring dig.

[widgetkit id=”1″]

Vores 1. sal

200 m2 med plads optil 150 personer

På førstesalen ligger konference- og selskabslokalet. Lokalet har plads til 150 personer og er nemt at tilpasse. De 200 uformelle kvadratmeter er nemme at indrette til enhver lejlighed. Med alle ønskelige faciliteter til rådighed, kan lokalet anvendes til alt fra receptioner til arrangementer som fyraftensmøder eller firmaarrangementer med f. eks øl-, vin- og whiskysmagninger.

Lokalet er gratis at benytte
Om det er en fødselsdag, et netværksmøde eller et større firmaarrangement, betaler du kun for de lækre anretninger fra køkkenet og drikkevarerne fra baren. Lokalet med opdækning og standard AV-udstyr er gratis at benytte.

Det professionelle personale skaber de optimale rammer for, at dit arrangement bliver vellykket.

Hold dit næste arrangement på Dronning Louise.
· Gratis leje af lokaler, AV-udstyr og opdækning.
· Du betaler kun for mad og drikke – resten klarer vi.

Se f.eks. vores buffet- eller brunchbrochure på forsiden under downloads.

Restaurant i hjertet af Esbjerg

Spis på restauranten i Dronning Louise, der er både plads til at sidde i solen i vores gårdhave, hvor der må ryges eller inde i vores hyggelige lokaler. Vi har vores altid klassiske retter, blandet med sæsonprægede anretninger, så du altid har et bredt og kvalitetssikret udvalg.

Kombiner din middag hos os med en af vores mange øltyper og -styrker. Spørg gerne tjeneren til råds om, hvilken øl der bedst komplimenterer dit måltid. Vores øltyper skifter i takt med årstiderne, og du kan derfor altid finde nye, spændende øl at fordybe dig i.

Dronning Louise

En del af Meet & More

Vi er en del af Meet & More, som er et stærkt samarbejde blandt 40 aktører ved Vadehavet. Sammen med Meet and More trækker vi på en lang række professionelle møde- og konference-aktører, så vi sammen finder den helt rigtige kombination til dit kommende arrangement. Meet & More hjælper dig uden beregning med at skabe de rette rammer og det rette indhold til dit kommende erhvervsarrangement.

Sammen med Meet and More kan vi byde på arrangementer om alt fra Danmarks Energi Metropol med historien om den enorme transformering fra Danmarks fiskerby til byen med verdens største shippinghavn indenfor vindmølleindustrien… Til Europas smukkeste mindre, og Danmarks ældste by, Ribe eller Mandø og Nationalpark Vadehavets fuldstændige ro og dets mange naturfænomener såsom Sort Sol, Østerssafari – Sælsafari og meget, meget mere.