Restaurant Dronning Louise

Restaurant Dronning Louise på torvet i Esbjerg midtby, leverer en hyggelig atmosfære med sæson-inspirerede menuer. Suppler hertil med mange forskellige ølstyrker og -typer.

Restauranten i Esbjerg

Plads optil 50 personer i stuen

Kom og oplev den hyggelige atmosfære i vores restaurant. Med spændende sæson-inspirerede menuer kan vi tilbyde noget for enhver smag. Derudover har vi et udvalg i udsøgte vine fra hele verden samt et bredt sortiment indenfor kaffe, øl, cognac og whisky.
Ydermere har vi vores udendørs, overdækkede og opvarmede gårdhave, som helt sikkert er et besøg værd!
Er du mere til en rolig morgenstund med god kaffe og avis – så åbner vi kl. 10.00 med et varieret udvalg i danske og udenlandske aviser, samt diverse kaffe specialiteter!
[widgetkit id="1"]

Vores 1. sal

200 m2 med plads optil 150 personer

På 1. sal er der 200 uformelle kvadratmeter der kan anvendes til alt fra ”gå-hjem-møder” til firmafester. Lokalet er ideelt til receptioner, alternative firmaarrangementer m. f.eks. øl-, vin- eller whiskysmagning, produktlancering eller jubilæumsfest. Konceptet er simpelt – du betaler kun for mad og drikke, lokale, standard AV-udstyr, opdækning osv. er gratis.Hold dit næste arrangement på Dronning Louise. Gratis leje af lokaler, AV-udstyr og opdækning. Du betaler kun for mad og drikke – resten klarer vi. Se f.eks. vores buffet- eller brunchbrochure på forsiden under downloads.
[widgetkit id="1"]

Restaurant i hjertet af Esbjerg

Spis på restauranten i Dronning Louise, der er både plads til at sidde i solen, i vores gårdhave hvor der må ryges eller inde i vores hyggelige lokaler. Vi har vores altid klassiske retter, blandet med sæsonprægede anretninger så du altid har et bredt men kvalitetssikret udvalg.

Kombiner din middag hos os med en af vores mange øltyper og -styrker. Spørg gerne tjeneren til råds om hvilken øl der bedst komplimenterer dit måltid. Vores øltyper skifter i takt med årstiderne, og du kan derfor altid finde nye spændende øl at fordybe dig i.

Dronning Louise

En del af Meet & More

Vi er en del af Meet & More, som er et stærkt samarbejde blandt 40 aktører ved Vadehavet. Sammen med Meet and More trækker vi på en lang række professionelle møde- og konference-aktører, så vi sammen finder den helt rigtige kombination til dit kommende arrangement. Meet & More hjælper dig uden beregning med at skabe de rette rammer og det rette indhold til dit kommende erhvervsarrangement.
Sammen med Meet and More kan vi byde på alt fra Danmarks Energi Metropol, med historien om den enorme transformering fra Danmarks fiskerby til Verdens største shipping indenfor vindmølleindustrien… Til Europas smukkeste mindre by – Ribe eller Mandø og Nationalpark Vadehavets fuldstændige ro og dens mange naturfænomener, såsom Sort Sol, Øster Safari – Sælsafari og meget – meget mere.