Selskaber, møder og fester

Hold dit næste arrangement på Dronning Louise. 

Planlægger du at holde fest, så lad os hjælpe jer med at arrangere den. Vi vil sørge for, at du og dine kollegaer / venner / familie får en fantastisk dag / aften i vores hyggelige lokaler med masser af atmosfære.

1. sal

Plads til max. 150 personer

På 1. sal er der 200 uformelle kvadratmeter der kan anvendes til alt fra netværksmøder til firmafester.

Lokalet er ideelt til receptioner, fødselsdage, alternative firmaarrangementer m.m. f.eks. øl-, vin- eller whiskysmagning, produktlancering eller jubilæumsfest.

Konceptet er simpelt – du betaler kun for mad og drikke (lokale, standard AV-udstyr, opdækning osv. er gratis).

Restauranten i stuen

Plads til max. 50 personer

Vores restaurant er perfekt til mindre selskaber f.eks. barnedåb, konfirmationer og fødselsdage. Er vejret godt kan festen begynde med et glas mousserende ude på torvet.

Her gælder samme koncept som på 1. salen - du betaler kun for mad og drikke.

Kontakt

Kontakt Jacob, vores selskabs- og mødeansvarlige, for en uforpligtende snak om jeres muligheder, eller aftal et personligt møde

Mail: jacob(@)dr-louise.dk

Tlf.: 22 17 59 37

[widgetkit id="1"]

Dronning Louise i Esbjergs hjerte

På Dronning Louise er der både plads til at sidde i solen, i vores gårdhave, hvor der må ryges, eller inde i vores hyggelige lokaler. Vores menukort spænder bredt fra klassiske danske retter, over burger og salater, til store saftige bøffer. Vi skifter løbende vores menukort for at tilpasse os sæsonerne.

Kombiner din middag hos os med en af vores mange forskellige øltyper. Spørg gerne tjeneren til råds om hvilken øl der bedst komplimenterer dit måltid. Vi skifter løbende vores ølsortiment i takt med årstiderne, og du kan derfor altid finde nye spændende øl at fordybe dig i.

Meet & More

Vi er en del af Meet & More, som er et stærkt samarbejde blandt 40 aktører ved Vadehavet. Sammen med Meet and More trækker vi på en lang række professionelle møde- og konference-aktører, så vi sammen finder den helt rigtige kombination til dit kommende arrangement. Meet & More hjælper dig uden beregning med at skabe de rette rammer og det rette indhold til dit kommende erhvervsarrangement.
Sammen med Meet and More kan vi byde på alt fra Danmarks Energi Metropol, med historien om den enorme transformering fra Danmarks fiskerby til Verdens største shipping indenfor vindmølleindustrien… Til Europas smukkeste mindre by – Ribe eller Mandø og Nationalpark Vadehavets fuldstændige ro og dens mange naturfænomener, såsom Sort Sol, Øster Safari – Sælsafari og meget – meget mere.