Selskaber, møder og fester

Hold dit næste arrangement på Dronning Louise. 

Planlægger du at holde fest eller et firmaarrangement, så lad os hjælpe jer med at arrangere den. Vi sørger for, at du og dine kollegaer, venner og familie får en fantastisk dag eller aften i vores hyggelige lokaler med masser af atmosfære.

1. sal

Plads til 110 siddende gæster

På 1. sal er der 200 kvadratmeter der kan anvendes til alt fra netværksmøder til firmafester og private arrangementer. Konceptet er simpelt – du betaler kun for mad og drikke (lokale, standard AV-udstyr, opdækning osv. er gratis).

Lokalet har plads til 110 siddende gæster eller op til 150 stående. Lokalet er nemt at tilpasse. De 200 uformelle kvadratmeter er nemme at indrette til enhver lejlighed. Med alle ønskelige faciliteter til rådighed, kan lokalet anvendes til alt fra receptioner til arrangementer som fyraftensmøder eller firmaarrangementer med f. eks øl-, vin- og whiskysmagninger.

Om det er en fødselsdag, et netværksmøde eller et større firmaarrangement, betaler du kun for de lækre anretninger fra køkkenet og drikkevarerne fra baren. Lokalet med opdækning og standard AV-udstyr er gratis at benytte.

Det professionelle personale skaber de optimale rammer for, at dit arrangement bliver vellykket.

Hold dit næste arrangement på Dronning Louise.
· Gratis leje af lokaler, AV-udstyr og opdækning.
· Du betaler kun for mad og drikke – resten klarer vi.

Restauranten i stuen

Plads til 50 gæster

Restauranten i stueetagen er en perfekt ramme til mindre selskaber, som for eksempel barnedåb, konfirmationer og fødselsdage, hvor I gerne selv vil være en del af selskabet uden at skulle tænke på oprydning og madlavning. Her kan I kan slappe af med jeres gæster, mens vores personale søger for ALT andet.

Vores hyggeligt indrettede restaurant og den tildækkede gårdhave skaber en afslappende atmosfære, hvor der er både højt til loftet og mulighed for at strække benene udenfor. Om sommeren er der oplagt at nyde en velkomstdrink på torvet udenfor restauranten.

Vi lejer ikke lokalet ud, men du kan låne det. Du betaler kun for mad og drikke.

Vi holder også julefrokost for små grupper, store grupper, private og virksomheder, i både stuen og på 1. sal. Der er forskellige julefrokost menuer på hver sal, og du kan læse mere om vores julefrokost i Esbjerg her.

Kontakt

Kontakt Michelle, vores selskabs- og mødeansvarlige, for en uforpligtende snak om jeres muligheder, eller aftal et personligt møde

Mail: bord(@)dr-louise.dk

Tlf.: 75 13 13 44

Dronning Louise i Esbjergs hjerte

På Dronning Louise er der både plads til at sidde i solen, i vores gårdhave, hvor der må ryges, eller inde i vores hyggelige lokaler. Vores menukort spænder bredt fra klassiske danske retter, over burger og salater, til store saftige bøffer. Vi skifter løbende vores menukort for at tilpasse os sæsonerne.

Kombiner din middag hos os med en af vores mange forskellige øltyper. Spørg gerne tjeneren til råds om hvilken øl der bedst komplimenterer dit måltid. Vi skifter løbende vores ølsortiment i takt med årstiderne, og du kan derfor altid finde nye spændende øl at fordybe dig i.

Meet & More

Vi er en del af Meet & More, som er et stærkt samarbejde blandt 40 aktører ved Vadehavet. Sammen med Meet and More trækker vi på en lang række professionelle møde- og konference-aktører, så vi sammen finder den helt rigtige kombination til dit kommende arrangement. Meet & More hjælper dig uden beregning med at skabe de rette rammer og det rette indhold til dit kommende erhvervsarrangement.
Sammen med Meet and More kan vi byde på alt fra Danmarks Energi Metropol, med historien om den enorme transformering fra Danmarks fiskerby til Verdens største shipping indenfor vindmølleindustrien… Til Europas smukkeste mindre by – Ribe eller Mandø og Nationalpark Vadehavets fuldstændige ro og dens mange naturfænomener, såsom Sort Sol, Øster Safari – Sælsafari og meget – meget mere.