Skip to main content

Selskaber, møder og fester

Hold dit næste arrangement på Dronning Louise. 

Planlægger du at holde fest eller et firmaarrangement, så lad os hjælpe jer med at arrangere den. Vi sørger for, at du og dine kollegaer, venner og familie får en fantastisk dag eller aften i vores hyggelige lokaler med masser af atmosfære.

Nedenstående menuer skal forudbestilles og serveres ikke ala carte.

1. sal

Plads til 110 siddende eller 150 stående gæster

På 1. sal er der 200 kvadratmeter der kan anvendes til alt fra netværksmøder til firmafester og private arrangementer.

Lokalet har plads til 110 siddende gæster eller op til 150 stående. Lokalet er nemt at tilpasse. De 200 uformelle kvadratmeter er nemme at indrette til enhver lejlighed. Med alle ønskelige faciliteter og av-udstyr til rådighed, kan lokalet anvendes til alt fra receptioner til arrangementer som fyraftensmøder eller firmaarrangementer med f. eks øl-, vin- og whiskysmagninger.

Det professionelle personale skaber de optimale rammer for, at dit arrangement bliver vellykket.

Restaurant og vinterhave i stuen

Plads til 50 gæster

Restauranten og vinterhaven i stueetagen er de perfekt rammer til mindre selskaber, som for eksempel barnedåb, konfirmationer og fødselsdage, hvor I gerne selv vil være en del af selskabet uden at skulle tænke på oprydning og madlavning. Her kan I kan slappe af med jeres gæster, mens vores personale søger for ALT andet.

Vores hyggeligt indrettede restaurant eller vinterhaven skaber en afslappende atmosfære, hvor der er både højt til loftet og mulighed for at strække benene udenfo på torvet. Om sommeren er det oplagt at nyde en velkomstdrink på torvet lige udenfor restauranten.

Vi lejer ikke lokalet ud, men du kan låne det. Du betaler kun for mad og drikke.

Vi holder også julefrokost for små grupper, store grupper, private og virksomheder, i både stuen og på 1. sal. Der er forskellige julefrokost menuer på hver sal, og du kan læse mere om vores julefrokost i Esbjerg her.

Kontakt

Kontakt Michelle, vores selskabs- og mødeansvarlige, for en uforpligtende snak om jeres muligheder, eller aftal et personligt møde

Mail: bord(@)dr-louise.dk

Tlf.: 75 13 13 44

Dronning Louise i Esbjergs hjerte

På Dronning Louise er der både plads til at sidde i solen, i vores gårdhave, hvor der må ryges, eller inde i vores hyggelige lokaler. Vores menukort spænder bredt fra klassiske danske retter, over burger og salater, til store saftige bøffer. Vi skifter løbende vores menukort for at tilpasse os sæsonerne.

Kombiner din middag hos os med en af vores mange forskellige øltyper. Spørg gerne tjeneren til råds om hvilken øl der bedst komplimenterer dit måltid. Vi skifter løbende vores ølsortiment i takt med årstiderne, og du kan derfor altid finde nye spændende øl at fordybe dig i.

Meet & More

Vi er en del af Meet & More, som er et stærkt samarbejde blandt 40 aktører ved Vadehavet. Sammen med Meet and More trækker vi på en lang række professionelle møde- og konference-aktører, så vi sammen finder den helt rigtige kombination til dit kommende arrangement. Meet & More hjælper dig uden beregning med at skabe de rette rammer og det rette indhold til dit kommende erhvervsarrangement.
Sammen med Meet and More kan vi byde på alt fra Danmarks Energi Metropol, med historien om den enorme transformering fra Danmarks fiskerby til Verdens største shipping indenfor vindmølleindustrien… Til Europas smukkeste mindre by – Ribe eller Mandø og Nationalpark Vadehavets fuldstændige ro og dens mange naturfænomener, såsom Sort Sol, Øster Safari – Sælsafari og meget – meget mere.