Skip to main content

Natklub

Dronning Louises natklub har Esbjergs bedste dansegulv, hvor omgivelserne indbyder til en magisk aften og den sjoveste fest! Vær sikker på at være med – bestil dit eget bord til aftenen.

Natklub med Esbjergs bedste dansegulv

200m 2 fed atmosfære

Du finder Dronning Louises natklub på 1. salen. Natklubbens 200m2 er omhyggeligt indrettet til den perfekte fest med ”gang i den”, hvor du kan danse på byens bedste dansegulv, flirte i baren, hygge med dine venner i de mange små siddegrupper og nyde alt fra iskolde drinks, kolde øl og velsmagende cocktails.

IN HOUSE DJs SØRGER FOR MUSIKKEN
Du er garanteret en fantastisk aften, hvor vores team af dygtige in house DJs sørger for at spille en god blanding af de nyeste hits sammen med de svedigste hits fra 00erne og frem. Det stærke team af DJs består af Martin DeeJay, Claes Laang, Mathias ”Mali” Mendez, og DJ Madoc aka Sorin Stefan Perlea. Deres fantastiske fornemmelse for de rette musikvalg sikrer, at festen aldrig går i stå, og at stemningen er i top.

Er du mere til 80er og 90er musik, anbefaler vi, at du besøger baren i stuen, hvor vi, fredag og lørdag spiller alle de fede gamle hits, du kan synge med på.

BOOK ET BORD OG FÅ BOBLER OG DRINKS
Hvis du vil forkæle dit selskab med gode bobler og drinks, bør du booke et bord. Når du booker et bord, kan du vælge mellem Magnumpakken, VIP-pakken eller Lux-pakken. Se hvad pakkerne indeholder nederste på siden.

PÆN PÅKLÆDNING PÅKRÆVET
Vi holder byens bedste dansefester, hvor alle over 20 år i festlig og pæn påklædning er velkomne. For os er den gode fest masser af dans, gode drinks, godt humør og pæn påklædning. Det vil sige ingen arbejdstøj, tanktop eller kasket, hvis du vil være med i festen.

Natklubben er åben hver lørdag samt udvalgte hellig- og mærkedage

Hold din fest på Dronningen

Skal du holde fødselsdag eller bare hygge med vennerne – Og vil du gøre noget helt specielt ud af det? Så kan du helt gratis låne klubben på 1. sal. Det eneste du skal bekymre dig om, er dine gæster – resten klarer vi!

Vær på forkant – Book et bord

Hvis du ønsker at bestille et bord, kan du gøre det på natklub@dr-louise.dk eller direkte på 42471344.

Eller du kan bruge linket herunder.

Magnumpakken

kr. 1.000,-

1 fl. Magnum Cava – Anna de Codorníu Blanc de Blancs

1 fl. valgfri spiritus

1 kande sodavand

VIP-pakken

kr. 2.500,-

1 fl. Dom Perignon

6 fl. Tuborg 33 cl

1 fl. Sure fisk

1 fl. valgfri spiritus

1 kande sodavand

Lux-pakken

kr. 4.000,-

1 fl. Belvedere Magum

1 fl. Möet Ice Magnum

1 fl. Shots

2 kander sodavand