Natklub

Dronning Louise restauration på torvet i Esbjerg midtby, leverer en hyggelig atmosfære med sæson-inspirerede menuer. Suppler hertil med mange forskellige ølstyrker og -typer.

Natklub med Esbjergs bedste dansegulv

200m 2 fed atmosfære

Dronning Louises natklub er beliggende på 1. sal., hvor dansegulvet bærer stedets atmosfære. Husets faste dj´s og et varieret udvalg af gæstevisits sørger for at musikken altid er moderne og stemningen i top. Natklubben er åben hver lørdag, samt udvalgte hellig- og mærkedage

Omgivelserne og udsmykningen inviterer til en fest med god stil og masser af ´gang i den´. Med 200 m2 er der god mulighed for både at danse og slappe af.

Musikstilen er moderne med fokus på at kombinere de nyeste hits med de største hits fra 00erne og frem til i dag. Er du mere til 80er og 90er musik anbefaler vi, at du besøger baren i stuen, hvor vi fredag og lørdag spiller alle de fede gamle hits man kan synge med på.

Musikken styres af resident dj Martin DeeJay (Martin Sørensen). Martin har følgeskab af et yngre team af djs – Claes Laang,Mathias ”Mali” Mendez, og dj Madoc aka Sorin Stefan Perlea.

Alle er velkomne, blot du overholder stedets retningslinjer om; at være fyldt 20 år og bære pæn påklædning, det vil sige ingen arbejdstøj, tanktop eller kasket.

Hold din fest på Dronningen

Skal du holde fødselsdag eller bare hygge med vennerne – og gider du ikke rydde op? Så kan du helt gratis låne klubben på 1. sal. Det eneste du skal bekymre dig om er dine gæster – resten klarer vi!

Vær på forkant - Book et bord

Hvis du ønsker at bestille et bord kan du gøre det på natklub@dr-louise.dk eller direkte på 42471344. Eller du kan bruge linket herunder.

Magnumpakken

kr. 1.000,-

1 fl. Magnum Cava – Anna de Codorníu Blanc de Blancs

1 fl. valgfri spiritus

1 kande sodavand

VIP-pakken

kr. 2.500,-

1 fl. Dom Perignon

6 fl. Tuborg 33 cl

1 fl. Sure fisk

1 fl. valgfri spiritus

1 kande sodavand

Lux-pakken

kr. 4.000,-

1 fl. Belvedere Magum

1 fl. Möet Ice Magnum

1 fl. Shots

2 kander sodavand