Skip to main content

Take Away handelsebetingelser

Priser og betaling

Når jeres/din bestillingen er gennemført modtager du en ordrebekræftelse på e-mail. For alle betalingsformer gælder, at alle informationer sendes krypteret, og vi modtager ingen informationer om din konto, kortoplysninger eller lignende. Vi modtager udelukkende besked om at bestillingen er betalt.
Alle priser på hjemmesiden er opgivet i danske kroner, og de er inklusiv moms. Ved gennemførte køb fremsendes en ordrebekræftelse på mail, hvoraf det fremgår, hvad du betaler for. Alle betalinger gennemføres i umiddelbar forlængelse af  ordrebekræftelsen.

Du kan anvende disse betalingskort: VISA/Dankort, MasterCard, American Express, Diners, Maestro.
Der opkræves ikke kortgebyr eller andre gebyrer i forbindelse med betalingerne.

Onlinebestillinger

Onlinebestillinger skal afhentes på Dronning Louise, Torvet 19, 6700 Esbjerg. Ordren skal
hentes i baren til højre for indgangen og ordrebekræftelse, som automatisk fremsendes pr.
mail, i forbindelse med onlinekøbet, skal fremvises ved udlevering. Uafhentede
onlinebestillinger gemmes i maksimalt 45 min. efter det på ordrebekræftelsen aftalte
tidspunkt. Uafhentede onlinebestillinger kasseres og kan IKKE refunderes.

Fortrydelsesret

Der er ingen fortrydelsesret på onlinebestilling via www.dr-louise.dk.
I henhold til en undtagelse i forbrugeraftaleloven, fortrydelsesrettens område, paragraf 17 stk. 2 og paragraf 9 stk. 2 er køb af levnedsmidler og andre varer til husholdningens løbende forbrug, som købes på offentlige steder, torve og markeder, eller som skal leveres til forbrugeren ikke omfattet af fortrydelsesretten. Læs mere om din reklamations- og fortrydelsesret hos forbrug.dk

Persondatapolitik

I forbindelse med håndtering af onlinebestillinger og onlinekøb har vi brug for følgende oplysninger: Navn, Telefonnummer og e-mail adresse.

Vi foretager registrering af dine personoplysninger med det formål at kunne identificere dig som kunde i forbindelse med udlevering af bestillinger. Personlige oplysninger du afgiver til Dronning Louise i forbindelse med købet videregives ikke til tredjepart. Alle oplysninger som du har afgivet opbevares forsvarligt i elektronisk format og er kun tilgængelige for betroede medarbejdere hos Dronning Louise.
Oplysninger afgivet på www.dr-louise.dk videregives eller sælges på ingen måde til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger. Som registreret hos Dronning Louise har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed skal rettes til Dronning Louise via e-mail: mail@dr-louise.dk

Restaurant Dronning Louise Aps.
CVR. 25994523
Torvet 19
6700 Esbjerg

Kontakt:
mail@dr-louise.dk
Tlf. 75131344
www.dr-louise.dk
www.facebook.com/drlouisedk