Natklub

Dronning Louise restauration på torvet i Esbjerg midtby, leverer en hyggelig atmosfære med sæson-inspirerede menuer. Suppler hertil med mange forskellige ølstyrker og -typer.

Natklub med Esbjergs bedste dansegulv

200m 2 fed atmosfære

Dronning Louises natklub er beliggende på 1. sal., hvor dansegulvet bærer stedets atmosfære. Husets faste dj´s og et varieret udvalg af gæstevisits sørger for at musikken altid er moderne og stemningen i top.

Omgivelserne og udsmykningen inviterer til en fest med god stil og masser af ´gang i den´. Med 200 m2 er der god mulighed for både at danse og slappe af.

Alle er velkomne, blot du overholder stedets retningslinjer om; at være fyldt 20 år og bære pæn påklædning, det vil sige ingen arbejdstøj, tanktop eller kasket.

Hold din fest på Dronningen

Skal du holde fødselsdag eller bare hygge med vennerne – og gider du ikke rydde op? Så kan du helt gratis låne klubben på 1. sal. Det eneste du skal bekymre dig om er dine gæster – resten klarer vi!

Vær på forkant - Book et bord

Hvis du ønsker at bestille et bord kan du gøre det på natklub@dr-louise.dk eller direkte ved Anders Krabbe på 22805747. Eller du kan bruge linket herunder.

Magnumpakken

kr. 1.000,-

1 fl. Magnum Cava – Anna de Codorníu Blanc de Blancs

1 fl. valgfri spiritus

1 kande sodavand

VIP-pakken

kr. 2.500,-

1 fl. Dom Perignon

6 fl. Tuborg 33 cl

1 fl. Sure fisk

1 fl. valgfri spiritus

1 kande sodavand

Lux-pakken

kr. 4.000,-

1 fl. Belvedere Magum

1 fl. Möet Ice Magnum

1 fl. Shots

2 kander sodavand