Michael Trier – duo!

Michael Trier, har de sidste 16 år spillet landet tyndt med Thomas Helmig Jam, og V.I.P, og har udgivet plader selv, og er i fuld gang med et nyt album. Det har dog længe været et stort ønske for Michael, at komme ud og spille uden bandet, og møde publikum på en mere hyggelig og intim måde.

– Jeg har i flere år haft lyst til, at bringe tiden tilbage til dengang det hele begyndte. Inden jeg begyndte, at spille professionelt havde jeg altid guitaren med på slæb, til fester, eller på stranden ved bålet når der skulle hygges. Det var en fantastisk tid, som jeg rigtigt gerne vil prøve lidt af igen. Nu er det ikke sådan, at jeg ikke vil spille med bandet mere, for det er stadigvæk super fedt, men jeg vil bare rigtigt gerne begge dele.
Jeg vil selvfølgelig spille noget Helmig, men vil også spille en masse andet. Det kunne jo også være, at der blev mulighed for, at spille lidt af mit eget, det kunne da være fedt, siger Michael Trier.

Så kom og hør Michael Trier, når han bla spiller : Beatles, U2, Gasolin, Helmig, Sting, John Mayer, DAD, Bob Dylan, Gamle danske 80’er nummer og mange flere, så smør stemmebåndet godt, der er dømt hygge for alle pengene.