Normalt ruller man ind på rastepladsen for at tage et hvil, men det nye orkester Rastapladsen ruller ud til dig, når der skal festes, chilles og rokkes fra side til side. – Vi er en stak musikere, der har spillet i alle mulige sammenhænge i mange år. Vi har længtes efter et rigtigt band, hvor man kender hinanden, og hvor man gerne vil spille om ti år, siger Jesper Steensbeck, der spiller guitar i Rastapladsen.

De fem herrer spiller musik i genren reggae og dancehall målrettet de unge i 20’erne og 30’erne, og der er ingen tvivl om, at de synes, det er rigtigt sjovt:

– Det er alt fra Wafandes ”Giv mig et smil” over Shaka Loveless til Ufo Yepha og traditionel reggaehits. Det er det, de unge vil høre, griner Michael Moesgaard, der som forsanger får meget ros af sit band for sin svedige stemme, der passer perfekt til genren.

Rastapladsen er:

Michael Moesgaard, forsanger

John “Bon” Berrig Nielsen, bassist

Mads Møller Jacobsen, trommer

Brian Schou, keyboard

Jesper Steensbeck, guitar