Simonsen Miké

De seneste par år har Miké hovedsageligt gæstet Esbjerg sammen med ABA i projektet AbaSimonsen. Men efter et par års fravær er vi på Dronning Louise stolte over igen at kunne byde Miké velkommen tilbage som DJ.

Miké har vendt plader rundt omkring i Danmark siden 1992. Han har spillet alt fra bryllupper til faste klubber over i house fester og specielle events. Miké har ingen fordomme over for forskellige genre, men ser hvert enkelt nummer, som et redskab han kan bruge til at få folk til at danse. Fælles for alt det musik Miké spiller er, at det skal være funky og have kvalitet.

Miké er også kendt som den skallede forsanger/rapper i dance bandet Cargo. Miké har været vild med rap, siden han var 14 år, og han skriver og rapper sine egne tekster.

Mikés styrke som DJ er, at han når ud over scenekanten. Han involverer publikum, så de er en del af festen og ikke blot er tilskuere.